byggstart

på Åbroddsvägen

Den 7 november är det byggstart på det nya området längs Täppetleden. 20 nya hus ska byggas och 2 bostadsrättsföreningar ska bildas. Företaget som bygger är 1:A Villan BR och deras marknadschef Karsten Johansen, berättar att i samband med byggstarten så blir det ett litet minievent.

– Vi ska ha en trevlig träff på tomten för dem som har köpt hus av oss och det i förbindelse med att vi sätter spaden i marken. Vi brukar ha det och det är alltid en riktigt rolig stund. Det är extra roligt här i Åhus när en helt ny stadsdel tar form, och såvitt jag vet är vi först i marken med spaden av den nya produktion som skall påbörjas på Täppet, säger han.

Husen som ska byggas är 2-plans parhus med hög standard. Bland annat blir det vattenburen golvvärme, Ballingslövskök, helkaklade badrum mm. Dessutom får man några timmar helt för sig själv med inredaren Mija Kinning som ger tips och råd om vad som fungerar bäst.  

I skrivande stund finns det endast 2 hus kvar till salu, av dessa totalt 20 som som ska byggas.Den första etappen med de 10 första husen på Åbroddsvägen, beräknas vara inflyttningsklara i juli 2021 medan ettap 2 på Grobladsvägen har inflyttning i november/december samma år.

Kontakta gärna Lena Danielsson på Mäklarhuset vid intresse för att köpa någort av dessa två kvarvarande bostäder. 

Share This