10-årsjubileum på

House of Mi

Den 22 september har House of Mi funnits i Åhus i 10 år. Marie Winberg, som tidigare jobbat som butikskommunikatör, öppnade sin egen butik på Ellegatan. Redan från början var det kläder, blommor och inredning som var grunden och det gäller fortfarande. Butiken blev snabbt populär och efter några år flyttade Marie till nuvarande butik på Köpmannagatan.

– Jag vill verkligen tacka Åhusfolket som från första dagen verkligen bemött mig fantastiskt. De har dessutom stöttat mig under detta året som varit lite oroligt, så just nu känner jag verkligen att jag vill köra på i minst 10 år till, ler Marie.

Hon brinner för färg och form och att få det att återspegla sig 

i butiken som hon gärna vill att folk kommer in till.

– Jag vill att folk ska komma in i butiken. När folk kommer och säger att de alltid hittar nått i min butik så blir jag glad, det är det bästa betyg man kan få.

Marie framhäver också sin fantastiska personal som är stor del i att butiken är så fin som den är. Marie berättar att de under detta lite annorlunda år har sålt väldigt mycket blommor och inredning. Hon tror att folk vill unna sig och att de vill inreda hemmet på ett mysigt sätt nu när man håller sig hemma betydligt mer. Hon trivs i Åhus och hon hoppas att det kommer mycket folk för att ta del av hennes jubileumserbjudande i butiken, när hon nu firar sina 10 år i Åhus. 

Jag vill verkligen 

tacka Åhusfolket

Share This