I dagarna har Flower Living bytt sina lokaler på Köpmannagatan mot nybyggda och fräscha lokaler vid ICA Kvantum. Sara Jeppson startade butiken för fem år sedan på Ellegatan och har funnits på Köpmannagatan de senaste fyra åren, nu ser hon fram emot att få flytta till dubbelt så stora lokaler och alla de möjligheter det ger. 

– Det här ger oss bättre förutsättningar. Vi kan ta in ett större sortiment och ha fler färdiga buketter. Det blir också ett bättre ljus vilket gör att vi kan ha mer krukväxter, säger hon.

Sara talar också om bättre parkeringsmöjligheter, lättare att ta emot leveranser och sedan kunna ställa in blommorna i kylar. Det blir även betydligt mindre slit med att varje dag sätta ut sina blommor framför butiken. 

– Det kommer också att bli mycket enklare att exponera vårt sortiment, fyller hon på.

Stilen i den nya butiken blir den samma som hon har nu och Sara är övertygad om att folk kommer att känna igen sig. De nya lokalerna är anpassade efter hennes önskemål och hon har fått vara med och planera redan från början. Flower Living har växt under dessa fem åren och när de nu flyttar så kommer det att anställas ytterligare en tjej för att säkerställa att de hinner med allt.

– Det har verkligen gått på rätt håll under dessa åren, säger en leende Sara.

Det var ett tag sedan hon tog beslutet och den senaste tiden har hon längtat efter att få komma in i de nya lokalerna. 

– Det känns som att folk ser fram emot att jag ska flytta och vi får nya fräscha lokaler, säger hon avslutningsvis. 

Share This