Längs med Täppetleden växer ett nytt industriområde upp och allra först ut är Dahlsan som bygger lokaler för både lager och kontor. Byggnaden innehåller två stora lokaler på vardera 840 kvadratmeter och som kan anpassas helt utifrån kundens behov.

– Vi har byggt på ett sätt som gör att man kan anpassa och göra både fönster och dörrar precis som man vill vilket innebär att man kan anpassa sin lokalyta precis som man vill. Det minsta man måste hyra är 60 kvadrat, berättar Petter Sandahl Månsson på Dahlsan.

Lokalerna är indelade i sektioner och om man delar av en sektion så blir det just 60 kvadrat. Den ena byggnaden är också förhöjd och förberedd så att det går att bygga en våning extra på sin hyrda yta. Det är också förberett för vatten och avlopp så att man skulle kunna göra ett kontor på detta andra plan.

– I vår hyra ingår det att man får tillgång till både kök och omklädningsrum med egna skåp, i den gemensamma delen. Men om någon vill så går det ju att göra sitt eget på en andra våning inne i lagerhotellet, menar Petter.

I den delen som sammanbinder de två lagerlokalerna, finns det gemensamt kök, omklädnings- och konferensrum där man kan få ett eget skåp att låsa in sina saker. Här finns också elva kontorsrum för uthyrning, eller nio för att vara mer exakt, då både Petter och hans kompanjon Gustav Andersson, kommer att flytta in i varsitt kontor. Kontoren ska i första hand erbjudas till de som hyr lagerlokal men självklart får man höra av sig vid minsta intresse ändå.

Dahlsan har sedan tidigare liknande lokaler vid återvinningen men där hyrde en aktör hela byggnaden direkt. När denna chansen på det nya industriområdet dök upp så slog de till direkt. Dahlsan kommer även att bygga hyresrätter i det nya området snett över Täppetleden,  men det projektet startar inte förrän nästa år, så mer information om det kommer framöver.  

Share This