Skrivet av Lions Club ÅhusRickard Gunnarsson

9 december, 2020

Första halvlek avklarad för Lions verksamhetsår som omfattar juli till juli. Hoppas ni ursäktar kopplingen till sportens värld men den ligger en gammal idrottslärare varmt om hjärtat. 

Ett fantastiskt år då det hänt massor av positiva saker i klubben. Den allra största är utan tvekan ombyggnaden av ”Loppis-lokalen.” Så många frivilliga arbetstimmar som lagts ner på detta projekt, och så kul det har varit. 

Det är inte svårt att glädjas med övriga Lionskompisar som nu kan jobba i en ljus, fräsch lokal där dessutom säkerheten för såväl kunder som personal har förbättrats avsevärt. Väldigt glädjande att vi idag har en lokal där även rörelsehindrade kan ta sig fram och med hissens hjälp, också besöka övervåningen med klädavdelning, sport, konst, barnavdelning, lampor mm.

Dessutom blev vi ju tvungna att verkligen rensa ut bland gammal ”loppor” och med det så har vi fått plats med mycket mer ”loppor” av bra kvallitè. Dessa ”loppor” som så många Åhusbor skänker oss och på så sätt gör att vi kan bidra till behövande i samhället, såväl i närområdet, nationellt som internationellt. 

Den senaste kreativa idèn är vår nya giv där du som kund bokar in en tid då du kan handla på vår Loppis. Många kunder upplever det som mycket mindre stressande och framförallt säkrare med begränsat antal personer i lokalen.

Glädjande nog så har vi kunnat fortsätta att göra insatser där behov har funnits och inte minst på våra äldreboenden med olika tårtbjudningar.  Den tacksamhet som vi får tillbaks av såväl boende som personal värmer så fint i hjärtat. Och det är värme, kärlek och framtidstro som är så viktigt för oss alla.

PS! Boka gärna ett shoppingbesök på vår hemsida, vi har många prylar som väntar på nya ägare.

Till slut vill jag framföra ett jättestort tack till alla kunder som handlar hos oss samt även de som skänker så fina saker till vår loppis, och hör Ni, var rädda om Er …. motionera utomhus och bär reflexer så syns vi mörkret och om Ni cyklar tänk då på att hjälm är huvudsaken.

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR
önskar Lions

Relaterade artiklar

Relaterade

Mot nya mål

Mot nya Mål 2021!    Mina 8 steg till att lyckas 2021 har nog aldrig varit så välkommet för oss som något annat år. I alla fall inte under min livstid och vad jag kan komma ihåg.  2020 har för många varit en käftsmäll och så mycket fyrverkeri som det varit i Åhus vi...

läs mer

Icrash

ICRASHIcrash har funnits i Åhus sedan över sju år tillbaka. Sedan 2018 drivs företaget av Mado som egentligen heter Mohammed och kommer från Syrien. Mado flyttade till Sverige 2014 när det var väldigt oroligt i hans hemland. I Syrien jobbade han som optiker samtidigt...

läs mer

MOVE 360

3 snabba: Vad är hälsa för dig? - Att vara frisk, skratta och njuta av livet är hälsa för mig. Jag är en ”lustmänniska” som styrs väldigt mycket av att göra saker som känns meningsfulla, roliga och utmanande. Jag har massor av energi och idéer som måste ut för att jag...

läs mer
Share This