Åhus Träningscenter

Vi Syns i Åhus | 0 Kommentarer

Written by Rickard

17 december, 2020

På Åhusträningscenter fortsätter satsningen. Deras nya Yogasal har mottagits på ett väldigt bra sätt och man har dessutom utökat sin personalstyrka då man tagit in Ann Svärdfeldt som Yogainstruktör. Ann som tidigare drivit Åhus Finest yoga, börjar i januari och kommer att ha Åhus Träningscenter som sin bas.

– Det är ett jätteroligt samarbete som vi ser fram emot. Det ger ju också en mycket större bredd och en variation på vår Yoga, säger Patrick Jonsson på Åhus Träningscenter.

Nu tar de nästa steg och utökar med Prama, som är en form av stationsträning med olika övningar beroende på om man kör puls- eller styrkepass. Patrick berättar att det är en hel del interaktivt då vissa rutor styrs av ljud och ljus, samt att övningarna visas också via projektor på en stor duk. Ljud och ljus är såklart anpassade utifrån vilket pass man kör och Patrick berättar att detta kan användas till intensiva pulspass men också till lugnare pass så som Yoga eller mindfulness.

– Många ser Prama som att man ska träna ”skiten” ur sig, men så behöver det absolut inte vara utan man anpassar efter pass, ålder eller intensitet, säger han.

Prama är dock inte bara träning i ett rutsystem utan det kommer även att innehålla en hel del lösa inventarier så som kettlebells, boxar med mera. Som om inte det var nog med denna satsning så kommer Åhus Träningscenter även att utöka sin TEAM-training och friviktsavdelning.

 – Vi ser att vi behöver utveckla den formen då den blir mer och mer populär, framförallt personlig träning fast i TEAM, säger Patrick.

Att göra detta och skapa större ytor för all form av träning ser Patrick som oerhört viktigt i dessa tider.

Relaterade artiklar

Relaterade

Mot nya mål

Mot nya Mål 2021!    Mina 8 steg till att lyckas 2021 har nog aldrig varit så välkommet för oss som något annat år. I alla fall inte under min livstid och vad jag kan komma ihåg.  2020 har för många varit en käftsmäll och så mycket fyrverkeri som det varit i Åhus vi...

läs mer

Icrash

ICRASHIcrash har funnits i Åhus sedan över sju år tillbaka. Sedan 2018 drivs företaget av Mado som egentligen heter Mohammed och kommer från Syrien. Mado flyttade till Sverige 2014 när det var väldigt oroligt i hans hemland. I Syrien jobbade han som optiker samtidigt...

läs mer

MOVE 360

3 snabba: Vad är hälsa för dig? - Att vara frisk, skratta och njuta av livet är hälsa för mig. Jag är en ”lustmänniska” som styrs väldigt mycket av att göra saker som känns meningsfulla, roliga och utmanande. Jag har massor av energi och idéer som måste ut för att jag...

läs mer
Share This