Fastighetsbyrån – ett tryggt hem för alla

Written by rgahus

9 december, 2020

Ett tryggt hem är något som alla borde ha och det är också ett ledord för Fastighetsbyrån som skänker 100 kronor för varje gjord affär. 2019 blev den summan nästa 4,5 miljoner kronor. Kunderna får välja att skänka hundralappen till antingen SOS 

Som om det inte var tillräckligt så har Åhus och Kristianstadskontoret dessutom samlat in julklappar till stadsmissionen. Under en helg i början av december har personalen ställt upp ett släp utanför kontoren dit man kunde komma för att skänka en julklapp och få smaka lite glögg och pepparkakor. I mitten av december

Eftersom vi jobbar med  bostäder så känns det helt rätt att företaget gör detta

Barnbyar, Sveriges Stadsmissioner eller BRIS. Dessa organisationer arbetar för att fler ska få ett tryggt hem att gå till.

– Eftersom vi jobbar med bostäder så känns det helt rätt att företaget gör detta, säger Lina Persson på Fastighetsbyrån i Åhus.

 

ska alla julklappar köras till Stadsmissionen i Malmö där de ska slås in och sedan glädja någon lite extra under julen. 

– Förhoppningsvis löper detta väl ut och i så fall kommer vi säkert att köra detta även nästa år vilket känns jätebra, avslutar Lina. 

Relaterade artiklar

Relaterade

MOVE 360

3 snabba: Vad är hälsa för dig? - Att vara frisk, skratta och njuta av livet är hälsa för mig. Jag är en ”lustmänniska” som styrs väldigt mycket av att göra saker som känns meningsfulla, roliga och utmanande. Jag har massor av energi och idéer som måste ut för att jag...

läs mer

Taiso – Crossfit kampkonst & Yoga

För tio år sedan startade Peter Mendel upp HealingFitness AB, två senare utökade han och startade Taiso. Taiso är idag ett microgym med personlig coaching, som Peter kallar det. Det är ett nischat gym med Crossfit, kampkonst och Yoga. - Crossfit är funktionell träning...

läs mer

Åhus Träningscenter

På Åhusträningscenter fortsätter satsningen. Deras nya Yogasal har mottagits på ett väldigt bra sätt och man har dessutom utökat sin personalstyrka då man tagit in Ann Svärdfeldt som Yogainstruktör. Ann som tidigare drivit Åhus Finest yoga, börjar i januari och kommer...

läs mer