Skrivet av Lions Club Åhus

9 december, 2020

Första halvlek avklarad för Lions verksamhetsår som omfattar juli till juli. Hoppas ni ursäktar kopplingen till sportens värld men den ligger en gammal idrottslärare varmt om hjärtat. 

Ett fantastiskt år då det hänt massor av positiva saker i klubben. Den allra största är utan tvekan ombyggnaden av ”Loppis-lokalen.” Så många frivilliga arbetstimmar som lagts ner på detta projekt, och så kul det har varit. 

Det är inte svårt att glädjas med övriga Lionskompisar som nu kan jobba i en ljus, fräsch lokal där dessutom säkerheten för såväl kunder som personal har förbättrats avsevärt. Väldigt glädjande att vi idag har en lokal där även rörelsehindrade kan ta sig fram och med hissens hjälp, också besöka övervåningen med klädavdelning, sport, konst, barnavdelning, lampor mm.

Dessutom blev vi ju tvungna att verkligen rensa ut bland gammal ”loppor” och med det så har vi fått plats med mycket mer ”loppor” av bra kvallitè. Dessa ”loppor” som så många Åhusbor skänker oss och på så sätt gör att vi kan bidra till behövande i samhället, såväl i närområdet, nationellt som internationellt. 

Den senaste kreativa idèn är vår nya giv där du som kund bokar in en tid då du kan handla på vår Loppis. Många kunder upplever det som mycket mindre stressande och framförallt säkrare med begränsat antal personer i lokalen.

Glädjande nog så har vi kunnat fortsätta att göra insatser där behov har funnits och inte minst på våra äldreboenden med olika tårtbjudningar.  Den tacksamhet som vi får tillbaks av såväl boende som personal värmer så fint i hjärtat. Och det är värme, kärlek och framtidstro som är så viktigt för oss alla.

PS! Boka gärna ett shoppingbesök på vår hemsida, vi har många prylar som väntar på nya ägare.

Till slut vill jag framföra ett jättestort tack till alla kunder som handlar hos oss samt även de som skänker så fina saker till vår loppis, och hör Ni, var rädda om Er …. motionera utomhus och bär reflexer så syns vi mörkret och om Ni cyklar tänk då på att hjälm är huvudsaken.

GOD JUL o GOTT NYTT ÅR
önskar Lions

Relaterade artiklar

Relaterade

MOVE 360

3 snabba: Vad är hälsa för dig? - Att vara frisk, skratta och njuta av livet är hälsa för mig. Jag är en ”lustmänniska” som styrs väldigt mycket av att göra saker som känns meningsfulla, roliga och utmanande. Jag har massor av energi och idéer som måste ut för att jag...

läs mer

Taiso – Crossfit kampkonst & Yoga

För tio år sedan startade Peter Mendel upp HealingFitness AB, två senare utökade han och startade Taiso. Taiso är idag ett microgym med personlig coaching, som Peter kallar det. Det är ett nischat gym med Crossfit, kampkonst och Yoga. - Crossfit är funktionell träning...

läs mer

Åhus Träningscenter

På Åhusträningscenter fortsätter satsningen. Deras nya Yogasal har mottagits på ett väldigt bra sätt och man har dessutom utökat sin personalstyrka då man tagit in Ann Svärdfeldt som Yogainstruktör. Ann som tidigare drivit Åhus Finest yoga, börjar i januari och kommer...

läs mer