Written by rgahus

8 december, 2020

Hej på er!

Vincent här igen. 

Tänkte passa på att störa er i julstöket och 

önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 

Det har varit ett, minst sagt, annorlunda år i år. Inget är sig likt. Alla utställningar, mässor och marknader som Tanten skulle ha varit med på har blivit inställda. Så en annan har fått nöja sig med att rota runt i hennes stökiga ateljé i stället för att boa in mig i hennes packning och följa med ut på äventyr. Nej, nu ser vi fram emot ett nytt år och önskar att 2021 blir ett år att minnas i mer positiv bemärkelse!

Men först, njut nu av julen och ät gärna för många köttbullar! 

Vincent

Relaterade artiklar

Relaterade

MOVE 360

3 snabba: Vad är hälsa för dig? - Att vara frisk, skratta och njuta av livet är hälsa för mig. Jag är en ”lustmänniska” som styrs väldigt mycket av att göra saker som känns meningsfulla, roliga och utmanande. Jag har massor av energi och idéer som måste ut för att jag...

läs mer

Taiso – Crossfit kampkonst & Yoga

För tio år sedan startade Peter Mendel upp HealingFitness AB, två senare utökade han och startade Taiso. Taiso är idag ett microgym med personlig coaching, som Peter kallar det. Det är ett nischat gym med Crossfit, kampkonst och Yoga. - Crossfit är funktionell träning...

läs mer

Åhus Träningscenter

På Åhusträningscenter fortsätter satsningen. Deras nya Yogasal har mottagits på ett väldigt bra sätt och man har dessutom utökat sin personalstyrka då man tagit in Ann Svärdfeldt som Yogainstruktör. Ann som tidigare drivit Åhus Finest yoga, börjar i januari och kommer...

läs mer