Konserter

Vid rastplatsen i Helgeån

Skrivet av rgahus

19 november, 2020

Helgeåns vänner arrangerade under sensommaren en mycket uppskattad konsert vid den nya, uppfräschade rastplatsen vid Helgeån. För att beskåda konserten var man tvungen att ta sig via ån upp till rastplatsen och sedan se konserten från sitt vattenburna fordon. Detta ligger ju helt rätt i tiden med tanke på alla restiktioner som gäller, och konserten var också mycket uppskattad. 

Efter årets succé planerar nu Helgeåns Vänner fler konserter inför nästa år. Fredrik Isaksson berättar att planen är en konsert den första lördagen varje månad mellan juni och september. Han vill ännu inte gå ut med några namn på artister, men har redan varit i kontakt med några stycken. 

– Det känns som att detta ligger helt rätt i tiden så det var en självklarhet att vi skulle jobba för fler konserter under 2021. Jag hoppas att kunna ha klart med de som ska uppträda i början av året så att jag kan presentera dem strax efter nyår, säger Fredrik.

Håll utkik efter spelschema som kommer att finnas såväl här i Vi Syns i Åhus som på social media så fort allt är klart. 

Det känns som att detta ligger helt rätt i tiden så det var en självklarhet att vi skulle jobba för fler konserter under 2021

Relaterade artiklar

Relaterade

Trädgårdstips

TRÄDGÅRDSTIPS Den som planterat ett träd har inte levt förgäves Text & Bilder: Anna-Lena Biel Jönsson ”Den som planterat ett träd har inte levt förgäves”. Kinesiskt ordspråk. Det har varit ett minst sagt underligt år. Om någon sagt, vid den här tiden förra året,...

läs mer

Byabandy

Byabandy med Willands innebandy Willands innebandy är traktens främsta innebandyklubb och för några år sedan spelade herrlaget i division 1. Nu gör man en omstrukturering i föreningen och börjar om i lägre divisioner. Samtidigt satsar man på byabandy för att låta barn...

läs mer

Hälsa & välmående Sårbarhet gav ödmjukhet, släppa kontrollen gav styrka I all denna eländiga tid med C-19 och med allt vad det innebär drog jag på mig ett fruktansvärt ryggont i form av ett ryggskott. Då pratar jag om ryggskott från Hell och inte på vilken dag som...

läs mer