Julen på

Lexextra

Skrivet av rgahus

19 november, 2020

Lekextra satsar på att utvidga sin butik inför julhandeln. I första hand beror det på att göra butiken så säker som möjligt så att det inte blir för trångt. Förutom en dubbelt så stor butiksyta har de dessutom satt fram handsprit utanför entrén och uppmanar sina besökare att sprita händerna innan de kommer in i butiken som självklart kommer att ha begränsat antal på samma gång, trots den stora butiksytan.

Deras nyligen utkomna julkatalog finns självklart som digital version så att man i lugn och ro ka sitta hemma och titta ut vad man vill ha. Sedan kan man enkelt ringa till butiken och göra sin beställning så packar personalen på Lekextra alla presenter och levererar ut det till parkeringen om man önskar det.

 

Utvidgningen av butiken gör också att Lekextra kan satsa ytterligare på att göra butiken julmysig. Inför året har det köpts in en gran av större modell, samt en rejäl uppblåsbar tomte som ska stå utanför och välkomna besökarna. Vid granen sitter även Julben med sin säck där barnen kan lämna in sina önskelistor (från butikens sortiment) och ha chansen att vinna det dom önskar sig.

Att pynta butiken är ett led i att succesivt göra Lekextra till en julbutik som folk ska vilja besöka årligen för att komma i julstämning. 

– Här ska barnen inte bara kunna tråna efter nya leksaker utan även få den där sköna och längtansfulla julkänslan, säger Ros-Marie Norrman, som driver Lekextra. 

Relaterade artiklar

Relaterade

RetroGym

3 snabba: Vad är hälsa för dig? - När en känsla av välbefinnande infinner sig både kroppsligt och själsligt. Att jobb, familj, arbete & träning skapar en positiv effekt, då är jag nöjd och känner att hälsan är på topp. Vilka är dina tre viktigaste ingredienser för...

läs mer

MOVE 360

3 snabba: Vad är hälsa för dig? - Att vara frisk, skratta och njuta av livet är hälsa för mig. Jag är en ”lustmänniska” som styrs väldigt mycket av att göra saker som känns meningsfulla, roliga och utmanande. Jag har massor av energi och idéer som måste ut för att jag...

läs mer

Taiso – Crossfit kampkonst & Yoga

För tio år sedan startade Peter Mendel upp HealingFitness AB, två senare utökade han och startade Taiso. Taiso är idag ett microgym med personlig coaching, som Peter kallar det. Det är ett nischat gym med Crossfit, kampkonst och Yoga. - Crossfit är funktionell träning...

läs mer